zondag 5 februari 2012

Nieuwe bestuursploeg
PERSBERICHT: Jonge socialisten van Animo Hasselt kiezen nieuw bestuur

 
Grote gelijkgezindheid bij verkiezing van nieuw bestuur voor Animo Hasselt

Op zondag, 5 februari 2012 kwamen in Hasselt de lokale jongsocialisten van Animo samen om een nieuw bestuur te kiezen. De vergadering besloot unaniem om de kandidaat-bestuursleden allen aan te stellen.

Er waren zes kandidaten die allen werden verkozen: voorzitter Rob Declerck, ondervoorzitter Leonieke Kalkman, penningmeester Christophe Nulens, secretaris Tess Van Deynse en bestuursleden Miel Bonckaert en Pieterjan Steenbergen.

“Samen willen we bouwen aan een rechtvaardige wereld,” reageert kersvers voorzitter Rob Declerck. “Echt nieuw is het voor mij niet. Ik was tot nu toe immers eigenlijk ook al voorzitter, maar dan ad interim. Ik vind het vooral tof dat er nu ook een toffe, enthousiaste ploeg naast me staat!”

De nieuwe bestuursploeg wil – helemaal in de geest van Animo – vanuit een links denken werken aan een Hasselt waar het nog beter vertoeven is. “Kernthema’s voor dit nieuwe lokale bestuur zullen jeugdruimte, mobiliteit, milieu en sociale cohesie zijn,” aldus nog een strijdvaardige Rob. “Al zullen we ook steeds trachten in te pikken op de actualiteit.”

Het nieuwe bestuur laat nog optekenen dat geïnteresseerde jongeren van 14 tot 30 jaar uit Hasselt en buurgemeenten steeds welkom zijn bij Animo Hasselt. Meer info vind je via de facebookgroep ‘Animo Hasselt’ en via www.animoweb.be! Je kan ook mailen naar animohasselt@animoweb.be!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten