zaterdag 26 november 2011

P(l)ayback TimePERSBERICHT: Nieuwe Animo-afdeling van start in Hasselt


Animo Hasselt presenteert: ‘P(l)ayback Time’


Op zaterdag 26 november 2011 om 20u00 organiseert de nieuwe Hasseltse Animo-afdeling hun opstartactiviteit ‘P(l)ayback Time’. Animo Hasselt wil die avond bewijzen dat er – ondanks de federale crisis - nog wel degelijk muziek zit in de politiek! Dit doen ze samen met andere Animoleden uit heel Vlaanderen en lokale politici. De activiteit gaat door in zaal Germinal, Capucienenstraat 10 in Hasselt.


Donderdag 10 november, verscheen in de pers een citaat van onze kersverse nationale voorzitster, Maite Morren. Hierin stelde ze: "Jongeren moeten zich ongegeneerd links durven te voelen. Opnieuw trots zijn, eenmaal lid van een politieke partij."
Wij van Animo Hasselt zijn het met haar eens. En met P(l)ayback Time voegen we meteen de daad bij het woord!

De boog kan niet altijd gespannen staan. We trekken ons voor één avondje eens niets aan van het geruzie in de Wetstraat, maar kiezen we voluit voor gezelligheid.

Met ludieke acts bewijzen we dat Animoleden rocken! Tijdens deze avond vol muziek, lekkere cocktails en gezelligheid willen we de wereld eveneens met onze nieuwe ploeg laten kennismaken. Naast het podiumgebeuren is er dus uitgebreid tijd voor een babbel met een drankje.


Iedereen is welkom. Gratis, uiteraard.

 

Bij deze wensen we de pers persoonlijk uit te nodigen om met ons mee te vieren.
P(l)layback Time gaat door op zaterdag, 26 november a.s. om 20u00 in zaal Germinal, Capucienenstraat 10 in Hasselt!

 
Affiche

Geen opmerkingen:

Een reactie posten